کلوچه زنجبیلی سبزوار همچنین به عنوان ارزش پروتئین بالا شناخته شده اند.
همانطور که می دانیم پروتئین ها به انرژی تبدیل می شوند و در سراسر بدن توزیع می شوند، بنابراین پروتئین های موجود در کلوچه ها در بدن ما به انرژی تبدیل می شوند و در نتیجه به افزایش متابولیسم شما کمک می کنند.
بسیاری از افراد به گلوتن، مادهای که در گندم و جو وجود دارد، حساسیت دارند.
این گلوتن در کلوچهها یافت نمیشود، که باعث میشود افراد کمتر مستعد واکنشهای آلرژیک باشند و مصرفکنندگان را دوستتر کنند.
آرد مورد استفاده در تهیه کلوچه آرد گندم تصفیه شده است که چیزی جز مایدا نیست که فیبر کمی دارد.
آرد گندم عوارض جانبی زیادی دارد، سپس فوایدی دارد و عمده ترین آنها افزایش قند خون است که می تواند در آینده باعث ایجاد دیابت شود.
چربیهای هیدروژنهای وجود دارند که در حین پخت کوکیها در دمای بسیار بالا تولید میشوند که به عنوان چربیهای ترانس نیز شناخته میشوند.
اگرچه برخی از شرکت ها ادعا می کنند که بیسکویت های بدون چربی ترانس تولید می کنند، این درست نیست.
هضم چربی های هیدروژنه موجود در کلوچه ها واقعا سخت است. هضم آنها واقعاً طولانی است و گاهی اوقات نیز در انجام این کار شکست می خورند.
در چنین مواردی، احتمال زیادی وجود دارد که آن باقیمانده ها در آنجا باقی بمانند و در آینده باعث ایجاد سرطان برای فرد شوند.
عامل وزن در خوردن کلوچه خود یک پارادوکس است.
هنگامی که به مقدار مناسب مصرف شود می تواند منجر به کاهش وزن شود، اما مصرف بیش از حد آن، و وزن شما چندین پوند بالاتر از مقیاس وزن است که می تواند منجر به چاقی شود.
بنابراین، برای پاسخ به سوال شما، “آیا کوکی ها سالم هستند یا ناسالم؟” من میتوانم بگویم که اگرچه آنها فوقالعاده خوشمزه هستند و میتوانند برای بدن شما مفید باشند، اما مصرف آنها را متعادل کنید، زیرا مصرف بیش از حد کلوچهها میتواند بیش از هر چیز مفیدی به بدن شما آسیب برساند.