پسته یک آجیل غنی از مواد مغذی با مشخصات اسیدهای چرب سالم برای قلب و همچنین پروتئین، فیبر غذایی، پتاسیم، منیزیم، ویتامین K، γ-توکوفرول و تعدادی فیتوکمیکال است.
رنگ منحصربهفرد سبز و بنفش مغز پسته کله قوچی رفسنجان، حاصل محتوای لوتئین و آنتوسیانین موجود در آن است.
در میان آجیل ها، پسته حاوی بالاترین سطح پتاسیم، γ-توکوفرول، ویتامین K، فیتواسترول ها و کاروتنوئیدهای زانتوفیل است.
پنج کارآزمایی قلبی عروقی تصادفی منتشر شده نشان داده اند که پسته اکبری تواضع پروفایل چربی خون را برای سلامت قلب افزایش می دهد.
مطالعات بالینی اکتشافی نشان می دهد که پسته به حفظ فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی سالم، کنترل قند خون و عملکرد اندوتلیال کمک می کند.
وقتی پسته اکبری شور در حد اعتدال مصرف شود، به دلیل اثرات سیری و سیری و کاهش محتوای انرژی خالص قابل متابولیسم، به کنترل وزن بدن کمک می کند.
یک مطالعه با افراد در یک برنامه کاهش وزن نشان داد که شاخص توده بدنی و سطوح تری گلیسیرید در افرادی که پسته مصرف میکردند در مقایسه با افرادی که یک میانوعده چوب شور مصرف میکردند کمتر بود.
تحقیقات نوظهور نشان می دهد که افزودن پسته به وعده های غذایی با گلیسمی بالا ممکن است پاسخ کلی گلیسمی پس از غذا را کاهش دهد.
این بررسی به بررسی مواد مغذی و فیتوکمیکال های موجود در پسته گرمسار و همچنین اثرات بالقوه سلامتی این آجیل می پردازد.
پسته در خوشه های سنگین انگور مانند رشد می کند و مانند بادام با پوسته ای گوشتی احاطه شده است.
پسته در اواخر تابستان یا اوایل پاییز می رسد، پوسته آن گلگون می شود و پوسته داخلی آن به طور طبیعی در امتداد بخیه ها شکافته می شود.
- منابع:
- تبلیغات: